hjälper ditt företag att växa

Fler Kunder

Vi hjälper dig som vill få fler kunder men saknar tid, kunskap eller intresse.

Mer Tid

Vi sköter det vi är bäst på – så att du ska få mer tid över till det du är bäst på.

Bättre Resultat

Misstag kostar. Vi ser till att du får bättre resultat av din marknadsföring.

"1400% ökad försäljning!"
LaxTon Ghost Sweden

Fler Kunder Online

Hemsidor och marknadsföring är enkelt – för de som vet hur allt fungerar!

Innan internet bestod marknadsföring i princip av en telefon och en annons i telefonkatalogen. Det var enkelt och alla kunde sköta det på egen hand. Nu är det annorlunda. Väldigt annorlunda.

Hemsida

Hemsidan är företagets absolut viktigaste skyltfönster ut i världen och vissa kunder väljer företag utifrån deras hemsidas utseende. En hemsida som uppdaterades -95 och dessutom inte är mobilanpassad blir sällan första valet – om kunderna får välja!

Marknadsföring

Utöver hemsida finns det hundratals kanaler att marknadsföra företaget – och för att lyckas gäller det att hänga med.

Alltför många gånger har vi stött på företagare som betalat för att synas i kanaler som i princip inte ger någon trafik över huvud taget.

Det spelar ingen roll vad säljaren säger eller att du får “50% rabatt”. Ska pengar spenderas på marknadsföring så ska det vara i kanaler där kunderna finns – i annat fall är pengarna bortkastade!

“Kan själv!!”

Många företagare tackar konstant nej till hjälp – vissa för att de har dålig erfarenhet från tidigare försök, andra för att de har skött sin marknadsföring själv så länge de kan minnas, och undrar varför de ska betala någon annan för att sköta den.

“Hur svårt kan det vara?!”

Istället kör de på som vanligt eller testar olika nya kanaler i hopp om att hitta den bästa lösningen. Men det tar tid från ordinarie verksamhet och kostar pengar. På frågan hur den strategin fungerar och ifall de mäter resultatet kommer ofta detta svar;

“Svårt att säga, mäter inte så noga!”

Fler Kunder Online

Fler Kunder Online är byrån som gör detta enklare – och mer effektivt!

Genom erfarenhet från professionell rådgivning på några av Sveriges största digitala mediabyråer och hundratals kunder (allt från lokala snickaren till Ericsson) hjälper vi ditt företag att växa online.

Vi börjar oftast med att optimera hemsidan så den är up-to-date och konverterar, dvs gör så att nya besökare blir kunder. Därefter optimerar vi marknadsföringen, så att du får så mycket som möjligt för de pengar du investerar.

Kan ni hjälpa mig?

Vet du vad du vill ha hjälp med? Hör av dig via kontaktformuläret

Osäker på vad som bör göras? Klicka nedan för att få en kostnadsfri analys.

I analysen ges förslag på åtgärder samt tänket bakom.

Anser du att allt låter vettigt och vill ha hjälp så kör vi!

Skapar Nöjda Kunder

Via lång erfarenhet av professionell företagsrådgivning på några av Sveriges största digitala mediabyråer och hundratals kunder (allt från småföretag till Ericsson) hjälper vi ditt företag att växa online.

© 2020 Fler Kunder Online

© 2020 Fler Kunder Online

Kostnadsfri Analys

Få en kostnadsfri analys för att se hur ditt företag kan få fler kunder. Gillar du analysen och vill ha hjälp så kan vi kika närmare på ett ev. samarbete.